E-Learning

E-Learning

Cursus Eerste Hulp via E-Learning.

EHBO theorie leren via internet. Gewoon thuis, achter de PC, op ieder moment dat schikt, ’s morgens, ’s avonds, een vrij uurtje in het weekend. Je kiest de studiemomenten zelf!
De online cursus kost -voordeel via de Nationale Bond!- slechts € 26,50. De cursus sluit af met een toets. Bij voldoende score kan het certificaat ‘theorie’ door de deelnemer wordt gedownload. Daarna volgt de praktijk.
Onze verenigingen biedt hiervoor een cursus aan. Dit is niet uitsluitend praktijk maar een combinatie van E-learning en praktijk. Let op: uitsluitend theorie gaat via de PC. De praktijk absoluut niet. Want hulpverlening is handelen als het nodig is. Dat moet je leren. Doen, herhalen, het ritme te pakken krijgen, weten wat je moet doen. Dat leer je niet via de computer en ook niet in één avond zoals sommige commerciële aanbieders doen geloven.

Onze cursus betaat uit 10 lesuren en wordt gegeven door een instructeur. Toegang tot de online cursus krijgt u met een tegoedbon. Deze kunnen worden besteld bij de Nationale Bond
Dit is in feite uw betaalcode waarmee je toegang krijgt tot de online cursus (Over een tijdje zal dit ook via de verenging kunnen.)
Bij voldoende aanmelding starten wij z.s.m. een cursus.

Klik hier om het inschrijfformulier in te vullen.